Aktivitete

PERDITËSIMI I TË DHËNAVE OPERATIVE TË BANKERS PETROLEUM PËR TREMUJORIN E DYTË 2015 Prodhimi Mesatar i Tremujorit të Dytë 20,045 fuçi nafte në ditë CALGARY, 14 Korrik, 2015 – Bankers Petroleum Ltd. (Bankers ose Kompania) (TSX: BNK, AIM: BNK) ka kënaqësinë të njoftojë të dhënat operacionale të tremujorit të dytë të vitit. Prodhimi Lexo më shumë
BANKERS PETROLEUM PUBLIKON REZULTATET FINANCIARE DHE OPERACIONALE PER TREMUJORIN E PARË 2015 Prodhimi Mesatar në Tremujorin e Dytë 19,700 Fuçi në Ditë CALGARY, 7 MAJ, 2015- Bankers Petroleum Ltd. ka kënaqësinë të publikojë rezultatet financiare dhe operacionale për tremujorin e parë 2015. Të dhënat Operacionale Lexo më shumë
Ceremonia e Diplomimit Programi i Formimit Profesional 15 prill 2015 65 studentët që kanë ndjekur kurset e trajnimit profesional në kuzhinë, rrobaqepësi, pastiçeri, elektro-auto, saldim, hidraulik, elektricist, mekanik pranë Qendrës Profesionale "Agroni" u diplomuan në një ceremoni të organizuar në Qendrën Sociale Murialdo. Lexo më shumë
Diplomohen mbi 300 Studentë të cilët kanë ndjekur kurset e gjuhës angleze mundësuar nga “Bankers Petroleum Albania Ltd.” 8 Prill, 2015 Në mjediset e Qendrës Kulturore Roskovec u diplomuan mbi 300 studentë të cilët kanë ndjekur kurset e gjuhës angleze mundësuar nga kompania “Bankers Petroleum Albania Ltd.” Lexo më shumë
Bankers Petroleum Albania Ltd. mirëpriti më datë 2 Prill 2015, takimin e Grupit Ndërinstitucional të Punës të EITI Shqiptar 2 Prill 2015 Presidenti dhe Drejtori Ekzekutiv i kompanisë Bankers Petroleum Z. David French, bëri një prezantim të kompanisë Bankers Petroleum, objektivave dhe arritjeve të kompanisë, situatën në vend dhe mbështetjen e kompanisë ndaj komunitetit. Lexo më shumë
Tiranë, 17-18 Mars 2015 Bankers Petroleum ishte Sponsori Kryesor i Samitit të Shqipërisë  për Naftën, Gazin dhe Energjinë 2015 që u zhvillua në Tiranë më 17-18 mars 2015. Samiti i Shqipërisë solli diskutimet rajonale në një forum të fokusuar vetëm në potencialin energjetik të Shqipërisë me mbledhjen e të gjitha palëve të interesuara në investime së bashku me Drejtuesit Kryesorë të Qeverisë. Lexo më shumë
Fier, 17 Shkurt 2015 Bankers Petroleum Albania Ltd. i është bashkuar veprimeve të ndërmarra nga komuniteti i biznesit dhe shoqëria civile në mbështetje të Qeverisë Shqiptare në këtë situatë të vështirë. Punonjësit e Bankers dhanë gjithashtu kontributin e tyre për banorët e zonave të përmbytura. Në fazën e parë u mblodhën dhe u shpërndanë 500 pako ushqimore 3-5 kg dhe 60 pako detergjent 2,5 kg për 165 familje në fshatin Povelçë. Lexo më shumë
Bankers e konsideron median një lojtar shumë të rëndësishëm në komunikimin me publikun. Në vijimësi, në këtë aspekt, kompania ka ndërmarrë disa aktivitetet që kanë për synim informimin e medias për zhvillimet në kompani dhe sektor. Përveç kësaj, përpjekjet e kompanisë janë për të vendosur linjat formale të komunikimit të cilat do të përmirësojnë procesin e komunikimit duke reduktuar barrierat që vijnë si pasojë e mungesës së informacionit dhe njohurive. Lexo më shumë
Samiti i Tretë Vjetor i Naftës & Gazit për vendet e Ballkanit dhe Adriatikut u mbajt nga datat 1-3 tetor 2014 në Athinë. Kjo konferencë që konsiderohet një platformë unike rrjetëzimi, mblodhi së bashku operatorët ekzistues dhe të ardhshëm të industrisë së naftës dhe gazit nga Greqia, Shqipëria, Mali i Zi, Kroacia, Serbia, Bosnja e Hercegovina, Bullgaria, Sllovenia, Italia dhe Rumania. Lexo më shumë
Inaugurimi i Zyrës së Re të Punës në Fier. Bankers Petroleum Albania Ltd. mbështeti financiarisht rikonstruksionin dhe pajisjen e Zyrës së Re të Punës në Fier në një project të përbashkët me Shërbimin Kombëtar të Punësimit dhe Ministrinë e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë. Në ceremoninë e inaugurimit ishin të pranishëm Kryeministri Edi Rama, Ministri për Marrëdhëniet me Parlamentin Ilirjan Celibashi, Drejtues të lartë nga Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Kryetari i Bashkisë Fier Baftjar Zeqaj dhe Prefekti i Fierit Xhavit Bushi. Lexo më shumë

Faqet