Aktivitete

BANKERS PETROLEUM ARRIN MARRËVESHJE PËR SHKRIRJEN E LLOGARIVE BANKARE SHQIPTARE CALGARY, 4 dhjetor 2015 – Bankers Petroleum Ltd. ("Bankers" ose "Kompania") njofton se Kompania dhe Qeveria Shqiptare kanë arritur një marrëveshje që i lejon Kompanisë të rimarrë kontrollin e llogarive të saj bankare shqiptare dhe të operojë në kushte normale në Patos-Marinëz. Lexo më shumë
Letër e hapur nga David French, Presidenti dhe Kreu Ekzekutiv i Bankers Petroleum Ltd. Për më shumë se njëmbëdhjetë vjet, Bankers Petroleum ka punuar shumë në operimin e fushës më të madhe të naftës të Shqipërisë dhe ka ringjallur në mënyrë aktive industrinë e naftës dhe gazit shqiptar. Së bashku, kompania jonë, Qeveria e Shqipërisë dhe vendi kanë përfituar reciprokisht nga aftësitë tona për të sjellë ekspertizën dhe teknologjinë perëndimore në rizhvillimin e fushës së naftës së Patos-Marinzës. Lexo më shumë
QEVERIA SHQIPTARE NUK KA ZBATUAR ENDE MASËN E SIGURISË TË GJYKATËS SË ARBITRAZHIT Bankers Petroleum i detyruar të shqyrtojë  reduktimin deri në ndalimin e aktivitetit në fushën naftë-mbajtëse të Patos-Marinzës CALGARY, 30 nëntor 2015 - Qeveria e Shqipërisë ende nuk e ka zbatuar vendimin e lëshuar nga Gjykata Ndërkombëtare e Arbitrazhit (ICC) për të ndaluar ekzekutimin e vlerësimit tatimor dhe për të hequr bllokimin e llogarive bankare shqiptare të Bankers. Lexo më shumë
Bankers Petroleum Fiton të Drejtën për Bllok Kërkimi Nafte në Hungari CALGARY, 25 nëntor 2015 - Bankers Petroleum Ltd. (“Bankers” ose “Kompania”) ka kënaqësinë të njoftojë se është kualifikuar si një ofertë e suksesshme në raundin e tretë të konkurrimit për Bllokun Püspökladány (Blloku "P") brenda rajonit Panonian, në Veri-Lindje të Hungarisë.  Lexo më shumë
GJYKATA E ARBITRAZHIT LËSHON MASË SIGURIMI NË FAVOR TË BANKERS PETROLEUM NDAJ URDHRIT PËR PEZULLIMIN E LLOGARIVE BANKARE NGA DREJTORIA E TATIMEVE CALGARY 23 Nëntor 2015 - Gjykata e Arbitrazhit e përbërë nga Gjykata Ndërkombëtare e Arbitrazhit e Dhomës Ndërkombëtare të Tregtisë (ICC) ka lëshuar një masë sigurimi për Drejtorinë e Tatimeve shqiptare për të hequr pezullimin e llogarive bankare shqiptare të Lexo më shumë
BANKERS PETROLEUM PUBKLION TË DHËNAT FINANCIARE DHE   OPERACIONALE PËR TREMUJORIN E TRETË 2015 Kostot operative, të shitjes dhe transportit u ulën 14% gjatë tremujorit të tretë CALGARY 6 Nëntor, 2015 – Bankers Petroleum Ltd. (“Bankers” ose “Kompania”) ka kënaqësinë të publikojë të dhënat financiare dhe operacionale të tremujorit të tretë 2015. Lexo më shumë
TË DHËNAT  OPERACIONALE  TË   BANKERS   PETROLEUM PËR TREMUJORIN E TRETË 2015 Prodhimi mesatar mujor 19,598 fuçi nafte në ditë  CALGARY, 7 tetor, 2015 - Bankers Petroleum Ltd ka kënaqësinë të bëjë publike të dhënat operacionale të kompanisë për tremujorin e tretë të këtij viti. Prodhimi Lexo më shumë
17 Shtator 2015 - Z. Mark Hodgson, Zv. President i Bankers Petroleum dhe Zj. Majlinda Bufi, Kryetare e Bashkisë Roskovec, nënshkruan Memorandumin e Mirëkuptimit për studimin e fizibilitetit që do të mundësojë hartimin e projektit të furnizimit me ujë për banorët e Marinzës. Gjatë ceremonisë së nënshkrimit të memorandumit në bashkinë Roskovec, Zv. Presidenti i Bankers Petroleum, Z. Mark Hodgson tha: “Kjo është një marrëveshje historike për komunitetin e Patos-Marinzës. Lexo më shumë
1 Prill: Rreth orës 6.30 në mëngjes, 1 Prill e Mërkurë, Bankers Petroleum Albania Ltd. aktivizoi Planin e Veprimit ndaj Emergjencave si pasojë e një çlirimi të pakontrolluar të gazit të dioksidit të karbonit gjatë shpimit të një pusi horizontal në brendësi të fushës naftëmbajtëse të Patos-Marinzës. Gazi nuk ishte helmues dhe nuk u raportuan dëmtime. Lexo më shumë
BANKERS PETROLEUM PUBLIKON REZULTATET FINANCIARE DHE OPERACIONALE PËR TREMUJORIN E DYTË 2015 Marzhi i të Ardhurave në Tremujorin e Dytë 29.52 US dollar për fuçi nafte në ditë CALGARY, 13 Gusht 2015 – Bankers Petroleum Ltd. ka kënaqësinë të njoftojë rezultatet financiare dhe operacionale të tremujorit të dytë 2015.  Lexo më shumë

Faqet