Aktivitete

BANKERS PETROLEUM NJOFTON MIRATIMIN E SHITJES NGA AKSIONERËT E TIJ Calgary, 31 maj 2016 - Bankers Petroleum Ltd. ka kënaqësinë të njoftojë se ka marrë miratimin e aksionerëve të Bankers për marrëveshjen e propozuar me degën e Geo-Jade Petroleum Corporation. Në bazë të marrëveshjes, Geo-Jade do të blejë të gjitha aksionet e emetuara dhe të përbashkëta të Bankers përmes degëve të saj me një çmim prej C $ 2.20 për aksion. Lexo më shumë
BANKERS MERR MIRATIME NGA DISA INSTITUCIONE PËR MARRËVESHJEN E SHITJES TEK GEO-JADE CALGARY, 10 maj 2016 - Bankers Petroleum Ltd.  ka kënaqësinë të njoftojë se transaksioni i propozuar ka marrë miratimet e nevojshme nga Autoriteti i Konkurrencës në Shqipëri, Komisioni i Zhvillimit Kombëtar dhe Reformës në Kinë (NDRC) dhe Certifikata e Investimeve të Huaja të Ndërmarrjeve Lexo më shumë
TË DHËNAT FINANCIARE DHE OPERACIONALE TË BANKERS PETROLEUM LTD. PËR TREMUJORIN E PARË 2016 CALGARY, 5 maj 2015 – Bankers Petroleum Ltd. ka kënaqësinë të publikojë rezultatet financiare dhe operacionale të tremujorit të parë 2016. "Tremujori i parë ishte sfidues për kompaninë. Ne kemi operuar në tregje të paqëndrueshme dhe konkuruese të naftës së rëndë dhe kemi mbajtur një biznes me bazë të fortë. Lexo më shumë
TË DHËNAT OPERACIONALE TË BANKERS PETROLEUM PËR TREMUJORIN E PARË 2016 Calgary, 5 prill 2016 – Bankers Petroleum Ltd. ka kënaqësinë të publikojë rezultatet operacionale të tremujorit të parë 2016. Prodhimi Bankers arriti një prodhim mesatar prej 17,363 fuçi naftë në ditë, 4% më pak se tremujori i fundit 2015 ku mesatarja ishte 18,137 fuçi naftë në ditë. Lexo më shumë
BANKERS PETROLEUM LTD. HYN NE MARREVESHJE PERFUNDIMTARE PER T’U BLERE NGA NJE PREJ FILIALET E KORPORATES GEO-JADE PETROLEUM 20 Mars 2016 Bankers ka kënaqësinë të deklarojë se ka hyrë në një marrëveshje përfundimtare me 1958082 Alberta Ltd. (blerësi) dhe Charter Power Investment Limited për blerjen e të gjitha aksioneve të Bankers Petroleum Ltd. me një çmim prej 2.20 USD për aksion. Lexo më shumë
BANKERS PETROLEUM PUBLIKON REZULTATET FINANCIARE 2015 U realizuan 144 Milionë dollarë investime CALGARY, 10 mars 2016 – Bankers Petroleum Ltd. ka kënaqësinë të prezantojë rezultatet financiare të vitit 2015.   Në vitin 2015, Bankers kishte si prioritet forcimin e bilancit të saj duke realizuar 144 Milionë dollarë shpenzime kapitale me fonde të mundësuara plotësisht nga operacionet. Gjendja e kash-it ishte 69 Milionë dollarë. Rezultatet Lexo më shumë
BANKERS PETROLEUM DHE QEVERIA E SHQIPËRISË ZYRTARIZOJNË MARRËVESHJEN PËR TË PAJTUAR NJË PALË TË TRETË AUDITUESE PËR MOSMARRËVESHJET E TAKSAVE PËR VITIN 2011 CALGARY, 24 Shkurt 2016 - Bankers Petroleum Ltd. (Bankers ose Kompania), ka kënaqësinë të njoftojë se Ministria e Energjisë dhe Industrisë, AKBN, dhe Bankers kanë nënshkruar një marrëveshje zyrtare për caktimin e një ekipi ekspertësh ndërkombëtarë auditues, Lexo më shumë
Bankers Mbështet Kampin e Inovacionit në Fier Të premten, 19 shkurt, Bankers Petroleum dhe Junior Achievement Albania organizuan në Fier Kampin Rajonal të Inovacionit me dhjetëra të rinj. 30 studentë (të moshës 16-17 vjeç) përfaqësues të 30 shkollave të mesme të Fierit; Patos; Roskovec; Kuçovë; Ballsh; Lushnjë; Vlorë; Berat, etj morën pjesë në këtë kamp. Lexo më shumë
BANKERS PUBLIKON TË DHËNAT OPERACIONALE TË TREMUJORIT TË KATËRT 2015 CALGARY, 7 Janar 2016 – Bankers Petroleum Ltd.  (Bankers ose Kompania) ka kënaqësinë të publikojë të dhënat operacionale për tremujorin e katërt 2015. Prodhimi Lexo më shumë
BANKERS PETROLEUM PUBLIKON PROGRAMIN E INVESTIMEVE DHE PROGRAMIN E PUNES 2016 Programi i Investimeve 65 Milionë Dollar Plotësisht i Financuar CALGARY, 15 dhjetor 2015 – Bankers Petroleum Ltd. ka bërë publik programin e tij të investimeve për vitin 2016 prej 65 Milionë dollarësh. Plani i investimeve do të mbështetet plotësisht nga të ardhurat e gjeneruara nga operacionet dhe burimet e të ardhurave të kompanisë. Lexo më shumë

Faqet